KNEDLE OD GRIZA

Standard

Potrebno je:

1 jaje
griz po potrebi
seckani peršun

Priprema:

U dubokom tanjiru viljuškom ulupati penu od belanceta, a zatim dodati žumance, griz i malo soli.Po želji možete dodati malo sitno seckanog svežeg peršunovog lista.Kašikom spuštati knedle u supu koja lagano vri.
Ove knedle se preporučuju za masne supe, jer upijaju višak masnoće iz supe

About Prijatno

Prijatno je blog za pretragu kulinarskih recepata i saveta. Osmišljen kao baza za sve one koji su spremni da podele sa drugima svoje kulinarsko iskustvo. Blog je dobar oslonac za sve kulinarske početnike ali i za one koji su u kulinarstvu pronašli svoje profesionalno opredeljenje.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s