KNEDLE OD GRIZA

Uobičajen

Potrebno je:

1 jaje
griz po potrebi
seckani peršun

Priprema:

U dubokom tanjiru viljuškom ulupati penu od belanceta, a zatim dodati žumance, griz i malo soli.Po želji možete dodati malo sitno seckanog svežeg peršunovog lista.Kašikom spuštati knedle u supu koja lagano vri.
Ove knedle se preporučuju za masne supe, jer upijaju višak masnoće iz supe

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s