PRELIV OD PATLIDŽANA

Uobičajen

2 patlidžana iseći po dužini na kriške i propržiti na ulju. Dodati režanj izgnječenog belog luka, 3 glavice na trenici istruganog crnog luka, 4 paradajza isečena na kolutove, soli, bibera i seckanog peršunovog lista. Dinstati dok ne omekša i koristiti kao preliv za bareni pirinač.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s