Bajadera sa piletinom

Uobičajen
Sastojci:
  • jedno pile (manje)
  • 250 grama pilećih prsa
  • 200 grama kačkavalja
  • 2 dl pavlake
  • 3 jaja
  • jedna kesica susama

Priprema:

Jedno celo pile skuvati i očistiti od kožice, kostiju i iseći ( ne  mnogo sitno). Tako pripremljeno pile staviti u tepsiju podmazanu uljem. Preko poredjati pileća prsa isecena na listiće, posuti rendanim kačkavaljem. Umutiti 2dl pavlake sa 3 jaja i preliti odozgo. Na kraju posuti susamom. 

Rernu zagrejati na 200 stepeni i peći 15 minuta.
Kada se ohladi seći na štangle.
Servirati sa majonezom po želji.
Advertisements

2 responses »

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s